Zuidberg nauw betrokken bij levering 80 John Deere tractoren aan Hongaarse ‘Strassenmeisterei’

Zuidberg Frontline Systems BV en haar Hongaarse importeur zijn zeer nauw betrokken geweest bij de levering van 80 John Deere 6125M tractoren aan de Hongaarse Strassenmeisterei, de ‘Rijkswaterstaat’ van Hongarije.

De Hongaarse John Deere importeur Kite Zrt. leverde de complete machines en werkte in dit omvangrijke project zeer nauw samen met UnikomTech-Gép Kft. en Deraland KFT, de Hongaarse importeur van Zuidberg.

80 tractors for the Hongarian “Strassenmeisterei” (6)De levering van 80 tractoren is het resultaat van een intensieve samenwerking tussen de verschillende partijen. Kite leverde de tractor. UnikomTech-Gép de klepelmaaier (front- en achteraanbouw), Zuidberg de DIN aanbouwplaat en aanbouwconsole inclusief PTO (off-center tandwielkast). Daarnaast verzorgde Deraland als importeur van Zuidberg het adviestraject, montage en service.

De John Deere tractoren zullen ingezet worden voor maaiwerkzaamheden en bermonderhoud langs openbare wegen in Hongarije. In juli vond de officiële overdracht plaats van de eerste 25 tractoren. Dit vond plaats in Sárbogard, waar het grootste Kite-filiaal is gevestigd. Eind september werden de overige 55 tractoren geleverd, verdeeld over 4 andere filialen.

%d bloggers liken dit: