Zoektocht naar Schone Boerinnen in volle gang

Op 17 januari 2015 laten we weer tien schone boerinnen in al hun glorie op de wereld los. In aanloop naar Agriflanders en tijdens de slotshow in Flanders Expo dingen ze voor de zesde keer naar de felbegeerde titel. Maar eens we zover zijn, is onze zoektocht naar Schone Boerinnen nog in volle gang.

Dit initiatief is in 2002 door Field Communication uit de grond gestampt om het algemene beeld van de hedendaagse boerin bij te sturen. Boerinnen zijn moderne, ondernemende vrouwen die de handen uit de mouwen kunnen steken.

De winnares zal gedurende twee jaar de rol van ambassadrice van de landbouwsector mogen invullen. Schoonste Boerin Ellen Van Eynde vertrouwt die avond haar lint toe aan één van de tien finalisten. Ellen kijkt met plezier terug op de afgelopen twee jaar: “Toen ik ontdekte dat het helemaal iets anders was dan een typische schoonheidsverkiezing was ik er snel voor te vinden. Het is het ideale concept om uit te pakken met wat Vlaanderen op landbouwvlak te bieden heeft. Dankzij de verkiezing kwam ik met een hoop nieuwe mensen in contact. Je mag er je eigen ding doen maar kan altijd terugvallen op de steun van de organisatie. Bovendien is er een mooi prijzenpakket aan de wedstrijd verbonden.”

We roepen boerinnen die hun vrouwtje kunnen staan op zich kandidaat te stellen voor de verkiezing van Schoonste Boerin van Vlaanderen 2015 – 2016. Een minimumleeftijd van 18 jaar is vereist maar verder speelt leeftijd geen rol.

Geïnteresseerden sturen twee recente foto’s en een motivatiebrief voor hun deelname naar Field Communication, Schoonste Boerin van Vlaanderen 2015-2016, Sint-Annadreef 68B, 1020 Brussel. Uiteraard kan dit ook via e-mail: info@field.be.

De kandidatuur bevat ook meer gedetailleerde informatie over het bedrijf waar ze werkzaam zijn en over de taken die ze daar vervullen.

Inschrijven kan tot en met woensdag 17 september 2014. Nadien selecteert een vakkundige jury tien kandidaten.

%d bloggers liken dit: