Vredo vernieuwt snelkoppel-driehoek.

 Vredo vernieuwt haar snelkoppel-driehoek om achter alle modellen zelfrijders en getrokken tanken aan te kunnen koppelen. Deze zwaar uitgevoerde snelkoppel-driehoek heeft nog steeds de standaard afmetingen voor het snelwissel gedeelte.

Vredo_Snelkoppel_Driehoek-vier-punts-met-verloopstukDe vernieuwde aankoppelbok heeft een CAT 2 en een CAT 3 aankoppeling. De breedte tussen de aankoppelplaten van de CAT 3 aansluiting is 65 mm en zo geschikt gemaakt om ook CAT 4 vanghaken te kunnen koppelen. De breedte tussen de platen van de topstangkoppeling is 65 mm en daarmee ook geschikt om een CAT 4 topstang te kunnen koppelen. De pennen zijn CAT 3 voor trekstangpunt en topstangpunt .

Naast meer ruimte tussen de aankoppelplaten zijn ook het aantal koppelpunten verder uitgebreid in verticale richting. Aan de trekstangzijde zijn er 5 aankoppelingen mogelijk en het topstangpunt heeft 6 koppelmogelijkheden.
Vredo_Snelkoppel_Driehoek-vier-punts-verloopAan het topstangpunt is er ook een mogelijk om een verloop te monteren voor een 4-punts aankoppeling. Met deze ontwikkeling heeft Vredo haar aankoppel-driehoek zodanig aangepast dat deze geschikt is voor aankoppeling achter alle modellen zelfrijders en getrokken tanken die een enigszins genormaliseerde aankoppeling hebben.

%d bloggers liken dit: