Vredo smaller maar toch 32m³ mest mee: oppompbare Flex Tank

Speciaal voor de Duitse markt heeft Vredo voor de 32 kuubs VT7028-3 , een speciale tank ontwikkeld. Standaard is de polyestertank 2600mm breed, de nieuwe smalle tank heeft een breedte van slechts 2100mm.

De innovatie bestaat uit het feit dat, ondanks dat de tank 50 cm smaller is, deze toch 32m3 inhoud gehouden heeft. Dit wordt bereikt door op de tank een oppompbare flexibele kunststof mestzak te monteren. De polyestertank heeft een volume van 26m3 en de zak 6m3.

Met deze vernieuwing wordt bereikt dat de tank inclusief 30m sleepslang of sleepvoetbemester ingeklapt langs de tank, toch 3 meter breed blijft, de gelijke breedte als het voertuig en daarmee in Duitsland zonder ontheffing de straat op kan. Met een sleepslang van 36 meter wordt het voertuig 3,40 meter breed.

Special voor in mais, biedt Vredo een oplossing met dubbele rijencultuur maiswielen. De VT7028-3 kan met deze dubbele smalle wielen worden uitgerust en is dan in combinatie met een brede sleepslang- of sleepvoetbemester een inzetbaarheid en capaciteits-verhogende optie. Met deze gepatenteerde oplossing verhoogt Vredo de mogelijkheden van de VT7028-3 zodat de grootste Trac in de markt, nog breder ingezet kan worden.

%d bloggers liken dit: