Voermengspecialist Sgariboldi viert 45-jarig jubileum

sized_KodiakDe voermengspecialist Sgariboldi viert dit jaar zijn 45-jarig jubileum: de eerste getrokken mengvoerwagen werd in 1969 vervaardigd.  45 jaar later wordt Sgariboldi beschouwd als een innovatieve leider in de voeding.

De voermengwagens worden in Codogno in Lombardije geproduceerd door de Italiaanse fabrikant Sgariboldi. Het bedrijf is inmiddels in handen van de derde generatie. In de beginjaren 40 startte Antonio  met de ontwikkeling van landbouwmachines en richtte zich later op diervoedermengsystemen.
In 1969 werden de eerste getrokken mixers gefabriceerd. Rond het jaar 1972, werden de eerste 4 schroeven met 10 m³ ontwikkeld.

In 2014 omvat het gamma van de mixers naast horizontale mengsystemen (met of zonder uitwerpblazer), zoals de MONO FEEDER DF en ST van 7 tot 26 m³ ook peddelmengsysteem GULLIVER TR van 11 tot 21 m³, en verticale systemen, zoals de PANDA van 8 tot 19 m³ en KODIAK series van 10 tot 40 m³ met één sized_Sgariboldi Kodiakof twee schroeven.

“Primaire klant is de Duitse markt, en daar zijn wij trots op”, aldus exportmanager Enrico Mirto. Duitsland wordt beschouwd als het meest belangrijke land met betrekking tot technologische ontwikkelingen en innovaties. Op basis van de feedback van de Duitse markt, nemen we onze besluiten voor toekomstige innovaties en toekomstige modellen. De verkoopcijfers in Duitsland bevestigen onze motivatie.”

 

%d bloggers liken dit: