Vijf nieuwe KAWECO RADIUM 2 silagewagens voor Westra Franeker

Familiebedrijf Westra heeft voor haar dienstverlening in de regio noordwest Friesland haar silagewagens ingeruild voor vijf KAWECO-wagens uit de nieuwe serie. De keuze is op KAWECO RADIUM 2 gevallen vanwege de robuuste opbouw.

RADIUM-silagewagens

De wagens zijn eenvoudig, maar staan garant voor extreem snel lossen op de bult. Zo loopt de hakselploeg altijd door. De RADIUM-silagewagens zijn uitgerust met walsen om het product gelijkmatig op de bult te verdelen. Hierdoor kan de shovel sneller verdelen en is er meer tijd voor het aanrijden. Bovendien heeft de RADIUM een licht eigengewicht door de eenvoudige opbouw. Gecombineerd met de VF-banden van Alliance levert dit een mooi resultaat in het veld. Het bedieningsgemak en de eenvoud van de wagens was een doorslaggevende factor voor de aanschaf. Ook de goede service van dealer Bos mechanisatie speelt daarbij een belangrijke rol.

Modern machinepark

Westra is in 1928 als klein bedrijf met één man en één machine vakkundige personeelsleden en een uitgebreid modern machinepark, waarmee de kwaliteit gewaarborgd blijft. Met de nieuwe KAWECO-wagens blijft een snel en soepel silagetransport gewaarborgd.

 

Meer weten over KAWECO RADIUM?

Bekijk de video op: www.kaweco.com
T +31(0)6 55 89 87 25
E nick.selman@kaweco.com
www.kaweco.com

%d bloggers liken dit: