Verhoeven breidt importeurschap fors uit

Verhoeven met Nederlandse vestigingen in Maarheeze en Zeewolde en Belgische vestiging in Ninove, is voor Nederland sinds juni ll. exclusief importeur geworden van de Schäffer constructie machines.  Gelijktijdig is Verhoeven ook exclusief Auger Torque importeur geworden en dit zowel voor België als voor Nederland. 

Zoals gekend brengt Schäffer twee series wielladers en telescopische wielladers op de markt. Eén specifiek voor de agrarische sector in rode kleur, de andere in het geel is gericht op bouw en industrie. Was Cees Berkhof BV tot voor kort Nederlands importeur van alle Schäffer-machines, dan is hij dit nu enkel van de machines voor de agrarische sector. Reden hiervoor is de sectorgerichte opdeling van het Nederlandse importeurschap door Schäffer. De nieuwe importeur van de bouw en industrie machines is Verhoeven geworden. Voortaan levert Verhoeven aldus alle Schäffer wielladers en telescopische wielladers voor alle sectoren, met uitzondering van de agrarische sector.
In België blijft NV. Heusdens uit Sint-Truiden importeur van alle Schäffer-machines.

Auger Torque, een belangrijke speler op het gebied van grondboren en toebehoren, evenals van andere uitrustingsstukken waaronder sleuvenfrezen en heggenscharen heeft Verhoeven benoemd tot Belgisch-Nederlandse importeur.  Verhoeven verkoopt de uitrustingsstukken van Auger Torque al meer dan 15 jaar onder de eigen merknaam VemaTec. Als importeur zal dit vanaf nu onder de originele merknaam Auger Torque en in de blauw-gele kleur gebeuren. Het importeurschap houdt tevens in dat Verhoeven de bestaande plaatselijke dealerstructuur overneemt. De Nederlandse firma’s Barend Kemp B.V. (de Meern) en Van den Heuvel (Werkendam) en de Belgische firma Becoma (Deinze) blijven in hun dealerrol actief, en nemen de Auger Torque producten vanaf heden af bij Verhoeven.

%d bloggers liken dit: