Verbeter uw kuilkwaliteit met Pioneer Silage inoculanten

Momenteel worden de eerste graskuilen gemaakt. Afhankelijk van het weer en het product zijn er kuilverbeteraars, broeiremmers of een combinatie van deze 2 nodig. Voor een duidelijk overzicht heeft Pioneer de folder Silage inoculanten 2020 opgesteld. Daarin staan de meest gebruikte Pioneer inkuilmiddelen zoals de bekende 1188 kuilverbeteraar, de 11A44 broeiremmer en het combi product 11G22, deze verbetert de conservering en remt de broei tegelijk.

PIONEER® 1188 kuilverbeteraar

Kuilverbeteraar PIONEER® 1188 is een biologisch inkuilmiddel voor gras en zorgt door de vorming van melkzuur voor een snelle pH-daling van de kuil. De snelle pH-daling zorgt ervoor dat boterzuurbacteriën geen kans krijgen en dat er minder ammoniak ontstaat door eiwitafbraak.

 

PIONEER® 11A44 broeiremmer

PIONEER® 11A44 is een biologisch broeiremmer voor mais, gras, GPS, CCM en MKS. PIONEER® 11A44 dankt zijn werking aan de speciaal geselecteerde Lactobacillus buchneri bacteriën die de ontwikkeling van schimmels en gisten remmen door productie van propaandiol, propionzuur en azijnzuur.

 

PIONEER® 11G22 combi product

PIONEER® 11G22 verbetert de conservering en remt de broei en is geschikt voor graskuilen vanaf 30% ds. De unieke bacteriën van PIONEER® 11G22 produceren melkzuur dat de conservering van de graskuil aanzienlijk versnelt. Een snelle conservering zorgt ervoor dat de kuil snel stabiel is.

 

PIONEER doseertechniek

Tevens geeft de folder inzicht in de beschikbare doseerapparatuur voor opraapwagens en hakselaars bij loonwerkers en grootverbruikers. Deze apparatuur is op leenbasis beschikbaar. De folder Silage inoculanten 2020 met daarin de meest gebruikte Pioneer inkuilmiddelen, broeiremmer, het combi product en de beschikbare doseerapparatuur.

BEKIJK DE FOLDER

%d bloggers liken dit: