Vandaele Jumbo maaizuigcombinaties: flexibel inzetbaar

Vandaele Konstruktie uit het Belgische Oostrozebeke richt zich op aannemers, gemeentes en loonbedrijven die zich bezighouden met bos-, groen-, wegberm- en taludonderhoud. Onderdeel van het uitgebreide programma maaiers zijn de Jumbo Master en Jumbo Max maaizuigcombinaties. 

De nieuwste generatie Jumbo Master en Jumbo Max is sinds begin 2015 op de markt en onderscheidt zich met name door de kleinere breedte van de laadbak van de vorige generatie. De breedte is teruggebracht naar 2,20 m om via de achteruitkijkspiegels van de trekker en beter zicht naar achteren te hebben. De Master en Max zijn beide leverbaar met bakinhouden van 25, 30 en 35 m3 terwijl de Max er ook is met een inhoud van 20 m3. Volgens Export Sales Manager Stefan Verschaete zijn de 30 kuub uitvoeringen het meest gevraagd.

Het verschil tussen Master en de Max zit ‘m vooral in de positie van de maaizuigarm. Bij de Max zit die rechts op de trekker en bij de Master vóór de laadbak op de dissel van de grasverzamelwagen. De Jumbo Master wordt geleverd met de 1,25m brede VD HD 1250 MZ met afvoervijzel. Optioneel is dat de 1,50 m breed maaiende VD HD 1500 MZ met afvoervijzel. Bij de Jumbo Max is er keuze uit twee armmaaiers, de New BM of de Pro-serie.

Lees het volledige artikel met gebruikerservaringen in De Loonwerker van december.

%d bloggers liken dit: