Thomas Nijs uit Glabbeek promoot sector met klasse FOTOVERSLAG

Zondag 15 september was het koppen lopen op het loonbedrijf van Thomas Nijs in de Steenbergestraat te Glabbeek. Met de steun van de Groene Kring Hageland en de landbouwraad van de gemeente Glabbeek was het bedrijf van Thomas omgetoverd tot de ontmoetingsplaats voor iedereen die de landbouw en de sector een warm hart toe draagt.
Je kon niet alleen het knappe en recente machinepark van Thomas bekijken, maar een behendigheidsproef voor tractoren, een dierententoonstelling, de stropiramide, het parcours voor traptractoren, het springkasteel en de randanimatie zorgden ervoor dat zowel de geïnteresseerde bezoekers en kinderen hun landbouwhart konden ophalen.

Thomas startte op 19 jarige leeftijd met zijn loonwerkactiviteiten. Thomas is boerentrots op zijn bedrijf dat hij zelf op korte tijd uitbouwde. De loods met een oppervlakte van 1.600 m² is daarvan een voorbeeld van en uiteraard het uitgebreide machinepark. Het is duidelijk dat Thomas van zijn passie zijn beroep heeft gemaakt en ondanks zijn jonge leeftijd, Thomas is nog maar 25, met dit initiatief  de sector promoot.

%d bloggers liken dit: