Terranis wordt Belgische importeur voor Hydrema

Terranis bvba, gevestigd in Diksmuide is sinds kort voor België aangesteld als alleenvertegenwoordiger voor Hydrema. Hydrema was destijds verkrijgbaar via Matermaco, maar de verkoop bleef zeer beperkt. Bij Terranis daarentegen betekent dit importeurschap een belangrijke uitbreiding van het gamma.

Naast het gamma wielladers en graaflaadcombinaties van Venieri worden de Hydrema machines het tweede belangrijk merk dat zij in die branche importeren.  In Nederland is er totnogtoe geen Hydrema importeur. De daar lopende machines werden meestal verkocht via Duitsland.

SIZED_Hydrema MX18Hydrema, opgericht in 1959 is een Deense ontwikkelaar en producent van machines voor de bouwsector en voor militaire toepassingen. Van oudsher is Hydrema specialist in graaflaadcombinaties. Maar voor de Belgische importeur zal de focus ongetwijfeld liggen op de bandengraafmachines en de knikdumpers, die beide ook in spoorweguitvoering verkrijgbaar zijn.

Hydrema, gekend voor zijn goede kwaliteit en prestaties, is in Europa vooral gekend in de Scandinavische landen, Denemarken, Duitsland en in het UK vooral voor zijn dumpers.
In de militaire wereld is Hydrema gekend met hun mijnenvegers en de tanks onder licentie.

%d bloggers liken dit: