Stand 9214, 6 dagen lang de thuisbasis van DE LILLE NV op de Agribex 2019 beurs te Brussel. 3 tot 8 december 2019.

Verkoopscijfers tonen aan wat DE LILLE NV al aanvoelde. Het gebruik van een verreiker in de landbouwsector wint nog steeds aan populariteit. Ondertussen zijn de voorbereidingen voor de Agribex landbouwbeurs volop bezig en DE LILLE NV kijkt er alvast naar uit u te mogen ontvangen op een mooie, open stand. Bij een verse Italiaanse koffie ontdekt u er als bezoeker opnieuw het brede aanbod aan agrarische machines van oa. Merlo en Venieri. Als exclusief importeur voor de Benelux pakt De Lille uit met een breed gamma aan machines geschikt voor land- en tuinbouw.

De krachtige Merlo Turbofarmer compact reeks, afgestemd op stallen met lage ingang en smalle gangen vindt u net als de imposante Turbofarmer Heavy Duty reeks terug op stand 9214. De Heavy Duty TF50.8 heft tot 5 ton en de verreiker kent een maximale hefhoogte van 7,8 meter.

Ook de unieke Merlo Multifarmer, verreiker met 3-puts hefinrichting en PTO staat op de stand. De MF34.9, een krachtige machine die dankzij een uitgebreid gamma aanbouwdelen het ganse jaar door ingezet kan worden.

Agribex: stand 9214 – info@delille.bewww.delille.be

%d bloggers liken dit: