Valtra met nieuwste modellen aan de Fin(n)isch in België en Nederland

Vanaf 28 mei aanstaande organiseren Matermaco Group, Mechan Groep & Valtra wederom de SmartTour in België en Nederland. Het succes van de editie van vorig jaar heeft bewezen dat de interesse voor het Valtra tractoren gamma groeit. Daarom zal er dit jaar op maar liefst 5 locaties, verspreid over de twee landen, een nieuwe editie worden gehouden. 

Valtra neemt daartoe verschillende nieuwe modellen mee, die hiermee voor het eerst beschikbaar komen om een testrit mee te maken. Dit geldt bijvoorbeeld voor de recent geïntroduceerde A-serie met Powershift transmissie, onlangs uitgeroepen tot “Machine of the Year 2019”. Maar ook verschillende T4 & S4-serie tractoren met de nieuwste stage-V motoren komen voor het eerst deze kant op, evenals de N174D stage V trekker met luchtgeveerde vooras. En ook op technisch gebied is er veel te zien. In de SmartTour truck, die mee reist door heel Europa,  kunnen de verschillende innovaties zoals Connect telemetrie, AutoGuide GPS systeem en SmartTouch armleuning bediening in detail worden bekeken.

SmartTour

De Finse roots van Valtra zullen tijdens de Tour niet worden vergeten. Hard werken, duurzaamheid en kwaliteit staan daar, net als bij Valtra, hoog in het vaandel. Maar zoals ieder volk hebben ook de Finnen hun eigenaardigheden, waar tijdens de SmartTour een klein inzicht in wordt gegeven.

Locaties

De locaties die achtereenvolgens zullen worden aangedaan tijdens de SmartTour zijn:
o 28 mei – Zele (België)
o 30 mei – Nassogne (België)
o 1 juni – Boxtel (Nederland)
o 4 juni – Woudenberg (Nederland)
o 6 juni – Assen (Nederland)
Meer informatie en registratie: www.smarttour2019.be

%d bloggers liken dit: