Sleuteloverhandiging 60 jaar De Muynck

De Firma De Muynck vierde zopas een 60 jarige jubileum. Exact 60 jaar geleden verkocht vader Michel De Muynck zijn allereerste Dieselross. Ter gelegenheid van dit jubileum keerden de drie broers Frank, Rik en Hans samen met moeder Annie terug naar Marktoberdorf vergezeld van die allereerste Dieselross verkocht door vader De Muynck 60 jaar geleden.  

Onder het motto “De Muynck on Tour” werd in december een reis georganiseerd met maar liefst 127 klanten naar de Fendtfabriek in Marktoberdorf. Tijdens het bezoek aan de ultramoderne fabriek werden de broers gelauwerd door Bernhard Stocker, verkoopleider voor alle exportlanden bij Fendt. Daarna kreeg het volledige team van De Muynck ook nog een certificaat voor hun 60-jarige inzet voor het merk Fendt en een unieke handgemaakte houten Fendt 724. Maar de grootste verassing voor de deelnemers volgde dezelfde avond nog tijdens het galadiner.

P1150028 Daar schonk Tom Van Looveren, salesmanager Fendt voor Hilaire Van der Haeghe, totaal onverwacht een echte Fendt weg. Eén van de deelnemers aan de reis zou vanaf Agriflanders tot aan de Werktuigendagen volledig gratis over een Fendt 716 Vario SCR mogen beschikken. Een uit het niets opgedoken kerstman met rendier organiseerde spontaan diezelfde avond nog de trekking uit alle deelnemers aan de reis.

TIjdens het voorbije Agriflanders werd de sleutel voor de Fendt 716 Vario SCR plechtig overgedragen aan De Moor André uit Gavere. Mijnheer De Moor gaat deze trekker inzetten op zijn loonbedrijf.

%d bloggers liken dit: