Schuitemaker Robusta 155WK

De Schuitemaker Robusta is zowel verkrijgbaar als bemestingstank als in transportuitvoering. Vooral van uit de exportmarkten kwam de vraag naar een compacte, laaggebouwde tank voor een aantrekkelijke prijs.

De Robusta 155WK heeft een inhoud van 15.500 liter en is uitgerust met 750/60 R 30,5” Alliance A390 banden voor een geringe bodemdruk. Onderaankoppeling met Scharmuller K80 aanspanning en hydraulische geveerde trekdissel zorgen voor een perfecte bestuurbaarheid van de pomptankwagen. Aan de achterkant is de aanbouwmogelijkheid voor een 3- of 4-punts hefinrichting.

Voor het vullen van de tanks zijn er meerdere mogelijkheden zoals een zij-aansluiting aan de linker of rechterkant, een verticale aandokarm of een verticale zuigarm. Ook zijn de voorbereidingen aanwezig om het vullen van de tank vanaf de bovenkant mogelijk te maken, waarbij kan worden gekozen voor een hydraulische schuifdeksel. Aan de linkerkant bevindt zich de Borger pomp FL 1306 (6000L) met 8 standen vertragingsbak voor een precieze verdeling van de mest. Om storingsvrij te kunnen werken is aan de zijkant van de pomp een snijfilter FT 4100 gemonteerd.

Er is ook aan de bestuurder gedacht door de optionele Profi electrische/hydraulische bediening. Bij de standaarduitrusting behoort eveneens een enkelzijdige groothoek Powerdrive koppelas en LEDwegverlichting.

%d bloggers liken dit: