SAME DEUTZ-FAHR OPENT TWEE NIEUWE PRODUCTIELOCATIES IN CHINA

Changlin Deutz-Fahr, de joint venture tussen Same Deutz-Fahr en de Chinese groep Changlin, opent twee nieuwe fabrieken in China na een investering van 40 miljoen euro. De joint venture die opgericht is in 2011, telt 350 mensen. De investering van € 40.000.000 maakt een jaarlijkse productiecapaciteit van 30.000 trekkers mogelijk, die vooral bestemd zijn voor de Chinese markt

De nieuwe fabriek in Linshu strekt zich uit over een totale oppervlakte van 200.000 m2, waarvan 40.000 m2 overdekt. De fabriek is uitgerust voor het vervaardigen van een uitgebreid scala van tractoren met vermogens van 25 tot 170 pk.
De locatie in Suihua heeft een overdekte oppervlakte van 6.000 m2. In deze fabriek worden tractoren met een groot vermogen geproduceerd. Deze trekkers met technische specificaties die sterk gelijken op de machines voor de Europese markt worden vooral gebruikt in de agrarische gebieden van de Chinese provincie Heilongjiang.

“De ingebruikname van de nieuwe fabrieken in China”, aldus Lodovico Bussolati, CEO SAME Deutz-Fahr, “is het resultaat van de succesvolle samenwerking met Changlin. Voor Same Deutz-Fahr enerzijds een belangrijke stap op de weg naar internationalisering, en anderzijds opent het nieuwe ontwikkelingsmogelijkheden in de lokale markt.”
Tevens werd ook het eerste ontwikkelde model in het kader van de joint venture gespresenteerd. Dit is een nieuwe trekker met motoren van 140 tot 170 pk, die werd ontwikkeld en vervaardigd in China. De lancering is gepland voor september 2014.

%d bloggers liken dit: