Reparatie, revisie of toch ruil?

Houd je de servicekosten goed in de gaten, dan is een goede afweging belangrijk. Wat is de beste keuze: reparatie, revisie of toch ruil? Büchli helpt.

Is de brandstofpomp defect en de onmiddellijke inzet van de machine is het belangrijkst dan is een ruilpomp verreweg de beste, want de snelste keuze. Bovendien is een ruilpomp vaak aantrekkelijker geprijsd. Bij Büchli zijn altijd meer dan 10.000 units onmiddellijk beschikbaar. We versturen met nachtlevering aan aangesloten klanten waardoor de stilstand minimaal gehouden wordt. Moet het sneller dan kan in overleg altijd onze bezorgservice ingezet worden.

Reparatie of revisie doen we altijd in onze eigen werkplaats in Harderwijk of Antwerpen. We testen en beoordelen de pomp op de werking en doen een voorstel voor reparatie of revisie. Bij reparatie vervangen we de defecte onderdelen en is de werking weer hersteld. Bij een revisie gaan we een stapje verder. Dan wordt de hele pomp uit elkaar gehaald en elk slijtdeel en onderdeel dat defect is vervangen alsook alle keerringen en pakkingen. De werking van de pomp is dus niet alleen hersteld maar heeft ook weer een geheel nieuwe levensduur gekregen. Zo kies je bij een machine waar je minder afhankelijk bent of nog maar korte tijd ingezet wordt eerder voor een reparatie. Moet je van de machine op aan kunnen en gaat deze ook nog wat langer mee dan ligt revisie veel eerder voor de hand.

Wij zijn u graag van dienst om uw inzet te verhogen en daarnaast de servicekosten te verlagen

Kijk voor meer informatie op: https://buchli.nl/producten/brandstofpompen/

Diesel Büchli

Fahrenheitstraat 35

3846CC Harderwijk

0341-467070

info@buchli.nl

%d bloggers liken dit: