Redactiewijziging de Loonwerker [PERSBERICHT]

De afgelopen 6 jaar heeft Antoon Vanderstraeten zich ingespannen om als hoofdredacteur het vakblad de Loonwerker en het vakblad Entreprise Agricole verder te laten groeien. Onder zijn verantwoordelijkheid hebben de bladen stuk voor een stuk een vaste waarde verworven in de sector, zowel voor lezers als voor adverteerders.

Antoon Vanderstraeten heeft ons onlangs aangegeven op zoek te gaan naar nieuwe uitdagingen. Prosu en Rekad betreuren dat gezien zijn betekenis voor onze uitgaven, maar respecteren uiteraard zijn keuze, en zijn Antoon zeer erkentelijk voor hetgeen hij bereikt heeft.

Uiteraard gaan wij door met de verdere ontwikkeling van de vakbladen de Loonwerker en Entreprise Agricole en bijbehorende digitale verschijningsvormen, zodat de uitgaven aantrekkelijk blijven voor zowel lezers als adverteerders. Naast de vaste redacteuren die actief blijven voor de magazines, zullen we vervanging voor Antoon aantrekken en het team uitbreiden, om meer in te kunnen zetten om digitale content, en om de Nederlandse uitgave van de Loonwerker een eigener gezicht te geven.

Alle informatie betreffende persberichten en persuitnodigingen kunnen voortaan worden gestuurd naar deloonwerker@rekad.be (voor België) en naar deloonwerker@prosu.nl (voor Nederland). Antoon blijft met zijn eigen bedrijf actief in de landbouwsector en is bereikbaar via antoon@ekimedias.be .

Heeft u verdere vragen naar aanleiding van deze redactiewijziging?
Neem dan contact op met Lieven Hemschoote via lieven.hemschoote@rekad.be of met Lisanne Andeweg via lisanne.andeweg@prosu.nl .

 

%d bloggers liken dit: