Red Dot Product Design Award 2014 voor de Lamborghini Nitro Giugiaro Design

  Lamborghini NitroLamborghini breidt zijn collectie ere-metaal uit met de Red Dot Product Design Award 2014, voor de Lamborghini Nitro. Deze award komt bovenop de Golden Tractor for the Design 2014 award, die reeds gewonnen werd in november laatstleden tijdens Agritechnica te Hannover, tevens voor de Lamborghini Nitro.

De Red Dot Design Award wordt wereldwijd beschouwd als een van de meest prestigieuze awards. De prijs wordt sinds 1955 uitgereikt aan producten van de hoogste kwaliteit op gebied van design en fabricatie.Lamborghini Nitro

De erkenning die gepaard gaat met deze prijs bevestigd de Lamborghini Nitro als de perfecte combinatie tussen innovatie en performance voor de landbouwsector. De Nitro-reeks zijn middenklasse trekkers met een modern design, ontwikkeld in samenwerking met Giugiaro Design en gebouwd met een oog voor detail en technische oplossingen op het scherp van de snede. Hierdoor valt deze trekker op door zijn onnavolgbare stijl, en vormt hij een opvallende verschijning in het veld.

Lamborghini Nitro

“De Red Dot Product Design Award 2014 winnen geeft een grote voldoening binnen onze groep” zegt Lodovico Bussolati, CEO van SAME DEUTZ-FAHR, “en deze prijs 2 jaar op rij winnen is de grootste herkenning voor ons Research & Development team!” In 2013 won de SDF-group deze prijs ook al voor de Deutz-Fahr 7250 TTV Agrotron.

%d bloggers liken dit: