Primeur: Zocon 13-elements GreenSeeder

In december kon u lezen dat de Nederlandse machinefabrikant Zocon BV met de Zocon Greenseeder inspeelt op de nieuwe Nederlandse wetgeving in verband met het onderzaaien van vanggewas onder mais. Het huidige programma wordt nu uitgebreid met een unieke 13-elements Greenseeder, passend op een 12 rijige maiszaaimachine. We hebben de primeur u de eerste afbeeldingen te tonen van deze 13-elements Greenseeder. De machine is zeer compact op de weg, vanwege een transporthoogte van 370cm en een transportbreedte van slechts 250cm.

Vanzelfsprekend komen de unieke Zocon kenmerken als 10mm dikke eggetanden, instelbare veerdruk/agressiviteit op tandenelementen, een hoog frame met grote bodemvrijheid (850mm) en de unieke kopakkerstand bij de 13-elements terug. Alle Zocon Greenseeders worden nu modulair gebouwd, waardoor u de mogelijkheid heeft om de elementen van 7 naar maximaal 13 elementen uit te bouwen. Hierdoor kunt u na de aanschaf van een nieuwe, bredere maiszaaimachine de Zocon Greenseeder aanpassen op het aantal gewenste rijen.

Deze 13-elements Greenseeder is verkrijgbaar voor € 11.950,- en kan uitgebreid worden met de opties als Zocon 300L zaaimachine, sensorbediening en traptreden.

%d bloggers liken dit: