Premier Elio Di Rupo bezoekt New Holland in Zedelgem

Di Rupo bezoekt CNH Zedelgem Afgelopen dinsdag bracht premier Elio Di Rupo een bezoek aan de vestiging van New Holland Agriculture in Zedelgem (België). Di Rupo werd rondgeleid in de productie- en engineeringafdelingen door Plant Manager Geert Marivoet, waarna hij ook enkele medewerkers ontmoette en het Customer Centre bezocht.

“We zijn blij premier Di Rupo te verwelkomen in het ‘Centre of Harvesting Excellence’ van New Holland in Zedelgem,” aldus Geert Marivoet. “Deze vestiging is de grootste lokale werkgever, en de afgelopen vier jaar hebben we het aantal medewerkers dat zich toelegt op onderzoek en ontwikkeling verdubbeld, om geavanceerde landbouwtechnologie te ontwikkelen.”

Tijdens zijn bezoek verklaarde premier Di Rupo: “Ik was verheugd om de vestiging van New Holland Agriculture in Zedelgem te bezoeken. De aanwezigheid van CNH Industrial en hun ontwikkeling van geavanceerde techniek zijn een lichtend voorbeeld van mijn overtuiging dat industriële productie, hand in hand met Onderzoek & Ontwikkeling, een essentiële rol zal blijven spelen in de Belgische economie.”

“Ik ben stDi Rupo bezoekt CNH Zedelgemerk onder de indruk” wist de premier te vertellen na een ritje met een hakselaar. Aan Geert Cambier, CNH-vertegenwoordiger en prive-chauffeur van de dag wist de premier te vertellen dat hij, omdat hij in de stad was opgegroeid, nog nooit zo’n machine van dichtbij had gezien. Dat de bediening enkel met de handen gebeurt, vond hij verrassend.  Het ritje met imposante New Holland FR700 hakselaar zal de premier nog even bijblijven.

 

%d bloggers liken dit: