Pioneer introduceert nieuwe premium zaadbehandelingen

Pioneer besteedt de hoogste zorg aan een goede zaadbehandeling die een oplossing biedt tegen de meeste belagers als schimmels, insecten en vogels. De Biostimulant LumiBio Kelta vesterkt dit effect.

3 mogelijke behandelingen worden aangeboden:

1. Premium Standaard

Pioneer maiszaad is standaard behandeld met het fungicide Maxim® Quattro. Deze basisbehandeling geeft een goede werking tegen de meeste kiemschimmels.

Aanbevolen: bij normale zaai, in goede bodems zonder extra schimmel- of insectendruk. Werkt niet tegen vogelvraat.

2. Lumigen Premium Bird Repellent

Deze extra behandeling bovenop de Premium Standaard bestaat uit 2 extra toevoegingen: Korit ® (Zhiram) is een erkend middel tegen vogelvraat en heeft een extra fungicide werking. LumiBio Kelta is een biostimulant die zorgt voor een betere opname van nutriënten in moeilijkere omstandigheden. LumiBio Kelta bestaat uit organische zuren in een verbinding met een 10 tal nutiënten die onontbeerlijk zijn bij de groei van de zaailing.

Aanbevolen: in moelijkere zaaiomstandigheden en waar vogelvraat wordt verwacht. In streken met gevaar op aggresieve kiemschimmels en/of vogelvraat is deze combinatie de beste keuze in de markt.

3. Lumigen Premium Bird Repellent + Insecticide

Deze behandeling werkt als deze van Lumigen Premium Bird Repellent maar geeft een extra bescherming tegen tal van insecten door de toevoeging van Sonido®.

Aanbevolen: in omstandigehden als Lumigen Premium Bird repellent maar waar extra insectendruk te verwachten is.

 

 

 

 

 

 

%d bloggers liken dit: