Oud directeur De Vor naar Kamps de Wild

Importeurs in Nederland hebben recentelijk te maken met diverse verschuivingen in de directie. Koninklijke Reesink laat nu via een persbericht weten dat Dick Melessen, tot voor kort directeur bij Fendt en Kubota importeur De Vor, per 1 april directeur wordt van Amazone en Claas importeur Kamps de Wild.

Huidig directeur Erwin Ros komt per 1 april aan het hoofd van de nieuwe Kamps de Wild Holding. Deze holding bestaat uit Kamps de Wild B.V., Kamps de Wild participaties B.V. en CT AGRO GmbH en CT AGRO TOO, de Kazachstaanse importeur van o.a. CLAAS.

Melessen werkte van 2000 tot 2005 al voor Koninklijke Reesink. In 2005 is hij bij Gebr. De Vor Achterveld B.V. aan de slag gegaan en was hij sinds juli 2012 lid van het management team van MechanGroep. Daarnaast heeft hij een bestuursfunctie binnen de afdeling Groentechniek van Fedecom. Scheidend directeur Erwin Ros is voor Kamps de Wild actief sinds 1991. Bij De Vor is Merijn Aldewereld ondertussen aangetreden als de nieuwe verkoopdirecteur voor Fendt en Kubota. Aldewereld komt van Pon Equipment.

%d bloggers liken dit: