Oprichting van GÖWEIL BNL bvba in België

Bij de alleenimporteur voor België en Luxemburg, Josef Goffinet, kunnen landbouwers en loonwerkers terecht voor het complete productengamma van de Oostenrijkse fabrikant van landbouwmachines GÖWEIL Maschinenbau. En na de aankoop kunnen ze rekenen op een enthousiast serviceteam, dat eventuele reparaties vlug en vakkundig zal uitvoeren, ofwel ter plaatse, ofwel in het atelier.
sized_Kombi Ablauf Übergabe 2 De invoering van de rondebalenpers G-1 en de daarmee gepaard gaande stijging van de vraag hebben geleid tot de verdere uitbouw van een succesvolle zakenrelatie:  Herbert Göweil, zaakvoerder van GÖWEIL Maschinenbau GmbH, richtte samen met Josef Goffinet, zaakvoerder van Josef Goffinet PGmbH, de nieuwe firma GÖWEIL BNL op. Bij GÖWEIL BNL staat vanaf begin juli 2015 Josef Goffinet met een team van vijf personen klaar om rondebalenpersen, wikkelaars voor ronde en vierkante balen alsook transporttoestellen uit Oostenrijk te importeren in België en Luxemburg te verdelen.sized_G-1 Presskammer Ballenauswurf 1

Josef Goffinet PGmbH blijft, zoals steeds, verdeler van tractoren en landbouwmachines van de bekende merken en houdt zich ook in de toekomst ter beschikking van haar klanten voor de gehele service.

Een uitbreiding van het bedrijfsgebouw met een nieuwe werkplaats, een groot onderdelenmagazijn en nieuwe mogelijkheden voor opleiding is reeds gepland – daardoor kunnen wij onze klanten een nog ruimere kwaliteitsvolle dienstverlening bieden.

„Door de gemeenschappelijke onderneming GÖWEIL BNL garandeer ik mijn klanten een veelbelovende samenwerking. Landbouwers en loonwerkers kunnen, zoals steeds, rekenen op het beste advies bij de aankoop en daarna een jarenlange dienstverlening door onze uitstekend geschoolde servicemedewerkers!“ zegt Josef Goffinet, zaakvoerder van GÖWEIL BNL.

 

 

 

%d bloggers liken dit: