Opening nieuwe bedrijfsgebouwen Van Haute op 9 december

De huidige bedrijfsgebouwen van Van Haute in het Zwaarveld in Hamme (Dendermonde) waren al een tijdje te klein. De firma kende de afgelopen jaren een sterke groei met zowel een eigen import-programma als dealerschap in zowel land- en tuinbouw als constructiemachines. Daarom werd een nieuw bedrijfsgebouw opgetrokken in dezelfde industriezone. De opening van deze nieuwe locatie vindt plaats op 9 december.

Van Haute ontstond 110 jaar geleden, in 1908, als handel in gewasbeschermingsmiddelen en klein landbouwmateriaal. Doorheen de 110-jarige geschiedenis van het bedrijf groeide het uit tot een toonaangevende firma n de sector. Behalve dealer van onder meer Claas, Beco, Geringhoff, John Deere, Lemken, Maschio Gaspardo en Vaderstad is Van Haute ook importeur van McHale. In de constructiesector springt het dealerschap van Caterpillar vooral in het oog. Op de nieuwe locatie is er ruimte voor de verkoopafdeling met ruime showroom en de opslag voor machines. Op de oude locatie blijven werkplaats en magazijn.

Op 9 december is het de opening van de nieuwe locatie, tussen 9 en 14 december is iedereen welkom om een kijkje te nemen, en dat tussen 10 en 18u.

%d bloggers liken dit: