Opening Agco Experience Center

Afgelopen vrijdag is Europa’s grootste Agco Experience Center in Achterveld geopend door Dr. Rob Smith (senior vice President Agco EMEA).

sized_DSC_0426De Mechangroep is in Nederland al jaren distributeur / importeur van de AGCO merken Massey Ferguson, Challenger, Valtra, Fendt en Fella waar de firma’s Devor, Mechatra en Agritech onder vielen. De machines stonden echter allemaal op verschillende vestigingen verdeeld over het land. Het Agco Experience Center is een grote Showroom waar dealers en klanten naast de trekkers ook andere producten als oogstmachines van Agco en Fella kunnen bekijken.

sized_DR. Rob Smith (senior vice-president AGCO EAMA) Rob Smith: “De Agco groep heeft samen met de Mechan groep als doel gesteld om in de toekomst nog professioneler te worden. Het gehele dealernetwerk is de afgelopen periode flink onder de loep genomen. Johan Ploeg is als dealer business manager aangesteld en zal de dealers ondersteunen om in de toekomst professioneler te worden om de klanten nog beter te kunnen ondersteunen.”

Ook zal de al jaren bekende firmanamen De Vor, Agritech, en Mechatrac vanaf nu verdwijnen en zal vanaf nu de groepsnaam Mechangroep gehanteerd worden.

%d bloggers liken dit: