OPEN DEMO DAGEN AHLMANN

Op vrijdag 11, zaterdag 12 en zondag 13 december a.s. houdt Ahlmann Nederland Open Demo Dagen op het bedrijf aan de Onderwaard in Ammerzoden.De Open Demo Dagen staan dit jaar bol van het nieuws.

Ahlmann zal ondermeer de nieuwe zwenklader AZ 150f en de vernieuwde AX introduceren. Met o.a. de eerder dit jaar voorgestelde Ahlmann zwenklader AZ 95e zal volop gedemonstreerd worden. Van Mecalac staan de nieuwe 12MTX multi-grondverzetmachine (New Generation) en 10MCR rupsgraafmachine in de schijnwerpers en de Mecalac 6 en 8MCR midigraafmachines zullen aan het werk te zien zijn. Al deze nieuwe machines worden aangedreven door moderne Deutz diesel motoren die voldoen aan de stage IIIB/Tier 4i norm. Daarnaast zijn er nog diverse andere Ahlmann knik- en zwenkladers en Mecalac multigrondverzet- en hydraulische graafmachines met een grote diversiteit aan uitrustingsstukken te zien. Natuurlijk is er ook de nodige aandacht voor de veelzijdige Mecalac GreenJob machines die met veel succes ingezet worden voor het onderhoud van beplanting, bermen en sloten.

Openingstijden:

Vrijdag 11 december van 14.00 tot 19.00 uur
Zaterdag 12 december van 10.00 tot 17.00 uur.
Zondag 13 december van 10.00 tot 17.00 uur.

Bezoekers worden ontvangen met Brabantse gastvrijheid. Er zal ruimschoots voor de inwendige mens gezorgd worden en er is vermaak voor het hele gezin.

 

%d bloggers liken dit: