Ontdek op Agriflanders de Tractor of the Year 2019

Als toptechnologie de standaard is bij de ontwikkeling van tractoren, werpt dat zijn vruchten af. Niet alleen klanten weten dit elke dag te waarderen bij hun landbouwtaken. Het blijft ook niet onopgemerkt bij vakjury’s die de jaarlijkse tractorawards toekennen. Er is maar één merk dat zowel ‘Tractor of The Year’ als ‘Design of The Year’ heeft gewonnen, en dit in 2015, 2017 en 2019: Case IH.  

 De Maxxum 145 Multicontroller van Case IH is niet alleen uitgeroepen tot de mooiste tractor van het jaar (Best Design 2019 award), maar is ook de beste tractor in het algemeen (Tractor of the Year 2019). De Maxxum 145 Multicontroller wist de jury te overtuigen met zijn ActiveDrive 8-powershift voor soepele efficiëntie. Ook zijn optimale vermogen/gewichtsverhouding, het resultaat van een compact ontwerp en een krachtige maar zuinige motor, viel bij de vakjury in de smaak.

Eerder vielen al de Magnum 380 CVX (in 2015) en de Optum 300 CVX (in 2017) in de prijzen. Bij Case IH staan er nu dus drie series awardwinnaars klaar om, samen met elke landbouwer, stevige uitdagingen aan te gaan.

https://www.caseih.com/emea/nl-benelux/home

%d bloggers liken dit: