OBO Banden introduceert eerste nieuwe band

OBO banden introduceert haar eerste volledig nieuwe band, de 24R20.5 Transport HD.  De op een nieuw karkas ontwikkelde 24R20.5 Transport HD heeft een extra 24mm diep open center profiel. De nieuwe band heeft optimale tractie door een uitgekiend profielontwerp. Hij heeft het hoogste draagvermogen in zijn klasse (178D/7500 kg) en is een Heavy Duty allrounder die geschikt is voor vele toepassingen.

De band is niet rijrichting gebonden en door de brede comfortzone zorgt hij voor uitstekend rijgedrag. Het open profiel en de afgeronde nokken zorgen ervoor dat de band goed lost en de ondergrond minimaal beschadigt. Speciaal voor de Transport HD is er een nieuwe rubbercompound ontwikkeld die geschikt is voor zware toepassingen. Een betere warmte afvoer en verbeterde weerstand tegen slijtage en inrijdingen garandeert een lange levensduur.

24R20.5 Transport HDDe band is her-profileerbaar.  Bestaande karkassen zijn in de OBO mal met het nieuwe profiel te vernieuwen. Daarnaast is het nieuwe profiel ook leverbaar op een nieuw karkas.

 

 

 

%d bloggers liken dit: