Nieuwe Vervaet Q-serie bietenrooier is de grootste verrassing op AgroTechniek Holland

Op de tweejaarlijkse outdoorbeurs AgroTechniek Holland die in Biddinghuizen wordt georganiseerd, was hij niet aangekondigd als noviteit. Maar hij stond er wel en verraste menig bezoeker. Vervaet had namelijk besloten om na 23 jaar een opvolger te bouwen voor de Beet Eater 617 waarvan er in totaal ca. 500 stuks zijn gebouwd.

Vervaet brengt het komend seizoen twee nieuwe modellen op de markt. De Vervaet Q-616 (16 ton) die voorzien is van een 465 pk Daf-motor en een Vervaet Q-621 (21 ton) ook voorzien van Daf-motor met 510 pk en een max. snelheid van 40 km/uur. Een compleet nieuw design, meer capaciteit, compacte bouwstijl, goede gewichtsverdeling, minder gewicht per wiel, bijzonder wendbaar, (2.4 m draaicirkel) goede comfort, veel bedieningsgemak, 3 verschillende keuzemogelijkheden ontbladeraar en een energiezuinige tier IV final motor kenmerken deze nieuwe bietenrooier.

De komende periode zal Vervaet deze twee nieuwe modellen uitvoerig gaan testen. In 2017 komen deze officieel op de markt.

Lees meer in de volgende loonwerker

%d bloggers liken dit: