Nieuwe serie van hightech spuitbomen bij Hardi

Hardi presenteerde reeds op Sima 2015 de nieuwe serie DELTA FORCE spuitbomen. Deze spuitbomen beantwoorden aan de huidige eisen van de professionele landbouwers: flexibele bomen van grote breedte, goede prestaties bij hoge werksnelheid, compacte bouw en stabiliteit bij het transport.

De nieuwe spuitbomen zijn verkrijgbaar in werkbreedtes van 32, 33 en 36 m en kan ook gedeeltelijk ingeklapt worden om op een kleinere breedte te werken. Het gedeeltelijke inklappen is standaard en zorgt voor een grotere flexibiliteit bij het gebruik van de boom. Voor transport klapt de Delta Force DDZ boom binnen de 2,55 meter.

Dankzij de verkleinde totale afmetingen bij het transport kon de vorm van de tank ook geoptimaliseerd worden met een lager zwaartepunt, waardoor een beter rijgedrag verkregen wordt. De boom wordt opgehangen aan de spuit via het DynamicCenter, een uitgekiende pendelophanging die de boombewegingen controleert en door een laag zwaartepunt zorgt voor een perfect evenwicht. Het DynamicCenter maakt het de gebruiker ook mogelijk om zijn eigen instelling te maken: iedere gebruiker kan de geometrie van het frame wijzigen om het beste compromis te vinden naargelang zijn terrein en rijgedrag. 

De nieuwe HARDI DeltaForce DDZ boom is ook met het nieuwe T22 vloeistofsysteem uitgerust. Het nieuwe systeem verenigt capaciteit, functionaliteit en betrouwbaarheid. De gebruiker kan kiezen tussen Triplet of Pentalet spuitdophouders.

%d bloggers liken dit: