Nieuwe Nederlandse invoerder voor Steeno

Steeno gaat in Nederland in zee met een nieuwe invoerder. Mechan Cultuurtechniek in Amersfoort neemt het gamma van de Belgische constructeur op in hun machineprogramma voor de landbouwsector. De jarenlange ervaring van Steeno uit zich in de hoogwaardige lijn van kwaliteitsploegen en andere grondbewerkingsmachines.

“Steeno is een waardevolle toevoeging van het A-merken productgamma van Mechan Cultuurtechniek” zegt Christiaan van Lonkhuyzen, productmanager bij Cultuurtechniek. “Inmiddels is de 4e generatie werkzaam in dit ervaren familiebedrijf, de kennis en kunde bij Steeno is ongekend en een belangrijke vereiste voor ons. Onze klanten willen het beste product en dat begint met een goede basismachine en het juiste advies”.

Mechan Cultuurtechniek is dé partner voor agrariërs en loonwerkers en biedt met een totaalpakket voor de land- en tuinbouwmarkt in de breedste zin van het woord. In de groenmarkt is Mechan Cultuurtechniek gespecialiseerd in zowel de gemeentelijke sector als in de sportveld- en golfbaansector. Steeno is in België marktleider met een assortiment ploegen, cultivatoren, woelers en bemesters. Steeno begon in 1909 met de productie van landbouwmachines waaronder paardenploegen en in 1946 was Steeno de eerste die de gedragen wentelploeg introduceerde.

Samen met Mechan Cultuurtechniek streeft Steeno ernaar om de Nederlandse klanten te voorzien van de beste grondbewerkingsmachines die naadloos aansluiten op de wensen en behoeften.

%d bloggers liken dit: