Nieuwe kipper Krampe Big Body 790

Meer transporteren aan lagere kost, dat is wat Krampe voorop stelt met de nieuwe Big Body 790 kipper. Door de combinatie van een tridem-opbouw op een tandemas chassis heeft de kipper een lager eigen gewicht en kan er meer product vervoerd worden.

sized_Krampe_002De basis van de Big Body 790 is het beproefde Krampe-chassis. Voor een aangenaam rijgedrag en verhoogde veiligheid is dit chassis uitgerust met luchtvering. Voor het eerst voert Krampe een kipper standaard uit met deze luchtvering.
Tijdens het kippen lopen de luchtbalgen op de achterste as leeg zodat het gewicht op deze as wordt overgedragen voor een verhoogde veiligheid.

sized_Krampe_003De Krampe Big Body 790 heeft een maximaal toegelaten totaal gewicht van 24 ton bij een maximum snelheid van 40km/u. Met silageopbouw heeft de Big Body 790 een maximale inhoud van 42m³. De 8m lange opbouw heeft een langere oversteek achter de tweede as zodat lossen in losputten veiliger kan gebeuren.
Bij de assen is er keuze uit een volgas, gedwongen gestuurde as of elektronisch gedwongen gestuurde as. Ook op gebied van banden is er een uitgebreide keuze.

%d bloggers liken dit: