Nieuw bij Hardi: Navigator Echo

 De Navigator Echo is een getrokken veldspuit in het 3000 liter segment. De spuit is voorzien van de DELTA spuitboom en elektro hydraulische spuitboomregeling en neigcilinders, HC 5500 Controller en een HARDI 463 pomp.

DELTA spuitboom met nauwkeurige spuitboomregeling
De Navigator Echo uitgerust met de compacte DELTA spuitboom en is standaard voorzien van een elektrohydraulische neigfunctie. De linker en de rechter spuitboomhelft zijn afzonderlijk hydraulisch in delen inklapbaar.

Grote pompcapaciteit
De vetgesmeerde HARDI 463 pomp heeft een capaciteit van 276 l/min. De pomp is zelfontluchtend en kan droog lopen zonder dat dit schade veroorzaakt. De pomp kan zowel rechtsom als linksom draaien, en heeft een dry sump-smering waarvoor geen speciaal gereedschap nodig is en is dus gemakkelijk te onderhouden.

25 liter TurboFiller
De Hardi TurboFiller kan grote hoeveelheden poeder en vloeistof verwerken. De grote capaciteit is het resultaat van een combinatie van hoog vacuüm en vloeistofrotatie binnenin de vultrechter. Door middel van roterende vloeistof onder hoge druk mengt de Turbovuller zowel poedervormige als vloeibare chemicaliën voordat deze in de hoofdtank van de veldspuit worden gezogen.

 

AutoTrack als optie
De nieuwe getrokken velspuit is verkrijgbaar met Autotrack, zodat de spuit de achterwielen van de trekker vlot en nauwkeurig volgt. Het systeem is gebaseerd op proportionele hydrauliek, en is voorzien van een elektrische veiligheidsfunctie genaamd DEC (Dynamic Electronics Control), die voorkomt dat de veldspuit kantelt in situaties zoals het op hoge snelheid nemen van scherpe bochten, terwijl er veel vloeistof in de tank zit.sized_NAVIGATOR ECHO_2

%d bloggers liken dit: