MX Multi-arm systeem

Omdat een lader in alle omstandigheden gemakkelijk moet kunnen worden bestuurd, heeft MX het MULTI-ARM System ontwikkeld. Deze in meerdere posities regelbare houder voor de bedieningshendel is een perfecte aanvulling op de ergonomische handgreep die MX in 2013 op de markt bracht.

Het MULTI-ARM System is dankzij de 2 armen van geanodiseerd staal en de 2 gekartelde scharnieren regelbaar in 3 dimensies zodat het perfect aan de beschikbare ruimte in de cabine is aangepast. Met deze bedieningshendel kunnen wel 6 verschillende bewegingen worden gemaakt: diepte, hoogte, helling voorachter, heSIZED_Montage MULTI-ARM Systemlling rechts-links, omwenteling rechts-links en omwenteling pols. Bovendien vormt het MULTIARM System een stevig geheel dat meebeweegt met de stoel. Zo zit de gebruiker steeds in een ergonomische en op zijn lijf geschreven stuurhouding.

Compatibiliteit met alle MX-besturingen
De elektronische besturing TECHPILOT System, de besturing bij lage druk FLEXPILOT System of de besturing met kabelbediening PROPILOT System kunnen stuk voor stuk samen met het MULTI-ARM System geïnstalleerd worden, naargelang de aanbevelingen voor de tractoren.
Dankzij de unieke en voorgemonteerde houder die op de basis van de armsteun kan worden bevestigd, kan de montage snel en eenvoudig bij de concessiehouder gebeuren. Het MULTI-ARM System past perfect in het interieur van elke tractor, en de twee geïndexeerde en makkelijk toegankelijke stuurknuppels zorgen voor een stevige vastklemming. De houder zit in een zwart nylon omhulsel zodat hij niet opvalt en steeds proper en mooi blijft.

%d bloggers liken dit: