Mitas en Claas tekenen overeenkomst

Op de Agritechnica tekende Mitas een lange termijn overeenkomst met CLAAS. Mitas levert Continental en Mitas Landbouwbanden voor combines en tractoren aan CLAAS. 

CLAAS monteert de door Mitas vervaardigde Continental en Mitas Landbouwbanden in hun fabrieken voor maaidorsers, tractoren en oogstmachines in Duitsland, Frankrijk, Rusland en de Verenigde Staten. In de afgelopen jaren is Mitas uitgegroeid tot een van de belangrijkste banden leveranciers van CLAAS wereldwijd. Het belangrijkste doel van de overeenkomst is de optimalisatie van productie en logistieke procedures zoals de levering van Mitas banden aan individuele bedrijven in de CLAAS groep. “Ons doel is om een zo groot mogelijke tevredenheid van CLAAS klanten te bereiken”, aldus Jens Steinhardt, Mitas’ Key Account Manager.

“Onze samenwerking met CLAAS is uitstekend. Deze begon al in 2004 toen Mitas de Continental Landbouwbanden divisie overnam”, aldus Andrew Mabin, Mitas’ Marketing en Sales Director. ”Een bewijs daarvan is de prijs van 2011, toen CLAAS Mitas een “award” toekende als Leverancier van het Jaar voor Innovatie van Mitas’ CHO band”, aldus Mabin.

Mitas-signs-up-CLAAS(op de foto van links naar rechts: Janbernd Geismann, Senior Buyer CLAAS, Andrew Mabin, Mitas’ Marketing and Sales Director, Jaroslav Čechura, Mitas’ CEO, Tomáš Němec, Chairman of the Board of Directors ČGS HOLDING a.s., Julia Hadkinson, Buyer CLAAS, Christelle Cugniere, Purchasing Manager CLAAS, Roland Sobisch, Head of Purchasing CLAAS, Jens Steinhardt, Mitas’ Key Account Manager and Ruediger Feldkamp, Lead Buyer CLAAS.) Foto: Jiří Šimánek.

%d bloggers liken dit: