Mitas algemeen winnaar van de CLAAS Supplier Awards 2014

Mitas is algemeen winnaar van de CLAAS Leverancier van het Jaar Award 2014. Vooraanstaand landbouwmachinefabrikant CLAAS beloonde Mitas voor haar uitstekende partnerschap en actieve samenwerking in de afgelopen jaren in deelname aan logistieke en ontwikkelingsprojecten. Het gala-evenement vond plaats in januari in Harsewinkel, Duitsland. Mitas won de award van 900 leveranciers die serie-onderdelen produceren.

“De beste algemene leverancier te zijn van CLAAS voor het jaar 2014 is een grote eer. We zullen ons best doen om deze positie te behouden in het jaar 2015 en CLAAS bewijzen dat we deze waardering verdienen”, zegt Jaroslav Čechura, CEO Mitas. De “Total Winner” award is een voortzetting van onze successen binnen de CLAAS Leveranciers Award. In 2011 werden we bekroond met CLAAS Leverancier van het Jaar Award voor Innovatie (ontwikkeling van de CHO-band) en in 2006 voor de Logistiek.

“Mitas is een leider in de groep bandenleveranciers bij CLAAS en heeft uitstekend gepresteerd in evaluatie als leverancier gedurende de afgelopen jaren. Om deze redenen hebben we Mitas bekroond als totale winnaar van onze Supplier Award in 2014”, zei Hans Lampert, CLAAS’ group executive vice president of finance en controlling.

 

Tijdens zijn toespraak gaf Lampert verschillende redenen waarom Mitas de Total Winner Award won. CLAAS waardeerde de tijdige en nauwkeurige communicatie van de Mitas Premium lancering – Het nieuwe type banden van Mitas- die de Continental-merk banden vervangt bij de original equipment manufacturers (OEM’s). Lampert sprak ook zijn waardering uit voor Mitas’ aanwezigheid op alle markten waar CLAAS landbouwmachines worden verkocht. Hij benadrukte ook de voortdurende modernisering van Mitas’ productie-installaties zonder verstoring van leveranties.

 

Bij het evenement in Harsewinkel op 15 januari, waren meer dan 700 vertegenwoordigers van CLAAS en hun internationale leveranciers aanwezig, waaronder Helmut Claas. De prijs werd uitgereikt, aan Mitas vertegenwoordigers Jaroslav Čechura, Andrew Mabin, marketing and sales director, Jens Steinhardt, key account manager en Hans-Ulrich Klose, hoofd van de automotive engineering eenheid op Mitas, door Hans Lampert en Ruediger Mohr, hoofd van Corporate Purchasing bij CLAAS.

%d bloggers liken dit: