MERLO KOMT NAAR JE TOE!

De Lille nv komt met het nieuwe Merlo gamma roterende en starre verreikers naar u toe! Op 5 oktober ontdekt u in Cuijk ( Ebben Inspyrium) het volledige nieuwe gamma.

Het Italiaanse Merlo investeerde de afgelopen jaren 140 miljoen euro in het vernieuwen van zowel hun gamma en het bijhorende productieproces. Het familiebedrijf ontwikkelt en produceert 90%  van de onderdelen zelf. Dit zorgt voor unieke machines zonder compromissen.

En dat klinkt allemaal leuk in de oren maar een belevingsdag waar machines bezichtigd, getest en beleefd worden, vertelt uiteraard meer dan louter tekst. Net daarom organiseert De Lille nv op 4&5 oktober de MERLO ROADSHOW 2019 te Cuijk (Ebben Inspyrium). De boomkwekerij van de familie Ebben beschikt over een uitgebreid terrein in een prachtig kader.

Op vrijdag 4 oktober wordt het nieuwe gamma voorgesteld aan het distributeursnetwerk en op 5 oktober is iedereen welkom, men hoeft enkel online de aanwezigheid te bevestigen. Dit kan men zelf doen op www.delille.nl of via het Merlo distributeursnetwerk.

ROTO
Het nieuwe gamma roterende verreikers is uitgerust met de PREMIUM cabine. Bij de meeste modelle kan men kiezen voor een kantelbare en geveerde cabine. Doe zelf de test en kruip op 5 oktober in de Merlo cabinesimulator. De nieuwe modellen zijn uitgerust met een joystick met aanraaksensor. Geen dodemansknop meer dus! Afhankelijk van het model is de werking elektronisch, elektro-proportioneel of mechanisch. Het modulair ontwerp, innovatief design en nieuw gebruikte technologie zorgen ervoor dat het Merlo ROTO gamma de referentie blijft binnen dit segment!

En met een reeks 75pk sterke ENTRY modellen tot de ADVANCED serie met een 170pk sterke motor met optionele CVTronic variabele transmissie, is er voor ieder wat wils. Verhuurders, dakwerkers, glazenzetters, aannemers, tuiniers, stratenleggers,…

PANORAMIC
Het PANORAMIC gamma ontleent zijn naam aan het uitstekende zicht rondom die men heeft vanuit de cabine. Ook hier is het aantal modellen heel uitgebreid wat toelaat om een machine te bestellen die afgestemd is op de behoeftes van de klant.

Het PANORAMIC assortiment is volledig opnieuw ontworpen en modulair geproduceerd en biedt nu machines met een hefvermogen van 3,5-5 t en een hefhoogte van 11-18 m. Twee voorste steunen zorgen voor stabiliteit. Alle modellen zijn geschikt voor gebruik met hoogwerkplatformen. Functies zoals zijwaartse verplaatsing (SIDE SHIFT) en chassisnivellering, twee kenmerken van de Panoramics, zijn nog steeds standaard.

Het meest opvallende kenmerk van de nieuwe is de ruime, ergonomische cabine, die verkrijgbaar is in twee uitrustingsniveaus. Deze is ROPS / FOPS Level II gecertificeerd. Bovendien staat deze op Silentblocks waardoor de trillingsoverdracht naar de bestuurder vermindert.

TRE EMME
De TRE EMME werktuigendragers van Merlo zijn een referentie in hun segment en zijn speciaal ontworpen voor bermonderhoud, bosbeheer, sneeuwruimen,… Deze machines zijn net als de Merlo verreikers het ganse jaar inzetbaar door het breed aantal accessoires waarmee ze kunnen werken. De nieuwe MM160MC die op GroenTechniek Holland genomineerd werd voor het ‘Gouden Klavertje Vier’ is op 5 oktober ook van de partij!

CINGO
De cingo multi-tool rupsdumpers vervolledigen de modellen gepresenteerd tijdens de show.

Veelzijdigheid en aanpassingsvermogen: het Cingo-product. Uniek in zijn soort. Het concept van deze dumpers garandeert een maximale stabiliteit op een hellende ondergrond dankzij het bijzonder lage zwaartepunt. In combinatie met de rupsaandrijving garanderen ze een uitstekende grip op oneffen of losse grond, terwijl ze de druk op de grond beperken en de bodemstructuur behouden.

Dankzij de ruime keuze aan modellen, variërend in grootte van 400 kg tot 1200 kg, en de door Merlo gepatenteerde snelwissel, kan de Cingo worden aangepast aan een groot aantal toepassingen.

Ontdek het allemaal op 5 oktober in het Ebben Inspyrium te Cuijk !

Registreren kan via www.delille.be

 

%d bloggers liken dit: