Massey Ferguson MF 7719 S verkozen tot Machine of the Year op SIMA 2019

Massey Ferguson is trots op het feit dat de MF 7719 S is verkozen tot Machine of the Year 2019 in de “Categorie L” op de SIMA-beurs in Parijs en daarmee de eerste plaats in de categorie middenvermogen trekkers inneemt.

De nieuwe MF 7719 S, het topmodel van de middenvermogen MF 7700 S-serie, staat symbool voor de rechttoe-rechtaan ontwerpbenadering, die voldoet aan de nieuwe, strikte Stage V emissiewetgeving met een compact en effectief nabehandelingssysteem. Het systeem is ontwikkeld voor de gehele verwachte levensduur van de trekker en vereist geen andere aanpassingen aan de trekker.

Met zijn uitstekende vermogen-gewicht verhouding en indrukwekkend toelaatbaar totaalgewicht van 14 ton is de veelzijdige MF 7719 S specifiek ontworpen voor de hoge eisen van de moderne akkerbouw- en loonbedrijven van vandaag. De MF 7719 S bruist van prestatie verhogende nieuwe kenmerken, zoals de Datatronic 5 touchscreen terminal. Deze dient niet alleen voor de instellingen van de trekker en MF Auto Guide automatische besturing, maar kan ook tot een veelomvattend systeem voor precisielandbouw worden uitgebouwd.

Francesco Quaranta, vicepresident Verkoop, Marketing en Product Management bij Massey Ferguson EME, is zeer verheugd dat Massey Ferguson deze prestigieuze prijs heeft gewonnen. “Dit eerbetoon is een erkenning van ons streven naar het ontwikkelen van moderne, kostenbesparende en gemakkelijk te gebruiken trekkers en techniek die onmiskenbare voordelen voor onze klanten biedt. Ik ben geweldig trots op ons hele team in Beauvais van productontwikkeling- tot inkoopafdelingen, maar ook die van productie, marketing, sales en klantenservice. Als team hebben zij allemaal bijgedragen aan dit enorme succes,” vertelt hij.
“Alle fabrikanten moeten zich aan de nieuwe wetgeving houden,” legt Quaranta uit. “Wat het verschil maakt, is hoe zij dat bereiken. Bij Massey Ferguson hebben we ervoor gekozen een systeem te ontwikkelen dat het gebruik van de trekker op geen enkele manier in de weg zit en waarbij ons geringe brandstofverbruik en ongeëvenaard zicht rondom behouden blijven”.

%d bloggers liken dit: