MAN met eigen stand naar Foire de Libramont

Van 24 tot en met 27 juli vindt de “Foire de Libramont” plaats, de beurs voor landbouw, bosbouw en agrovoeding. Voor de eerste maal tekent ook MAN Truck & Bus zelf present op deze landbouwbeurs.

Na de succesvolle voorstelling van de MAN Agrar op de   vakbeurs vorig jaar (op de Fliegl stand) was de tijd meer dan rijp om in eigen naam aanwezig te zijn op de Foire de Libramont met een buitenstand. Naast de MAN Agrar zelf zal ook een MAN truck met chipper opbouw te bezichtigen zijn.

Met de strengere wetgeving op het gebruik van landbouwtractoren wordt het des te interessanter om ook voor landbouwtoepassingen te investeren in vrachtwagens. Bovendien  worden afstanden tussen het veld en erf groter, nemen transporttijden toe en wordt het te transporteren volume alsmaar  omvangrijker. Voordelen bij vrachtwagens als grotere capaciteit en tijdswinst alsook flexibiliteit zijn troeven die hierbij kunnen worden uitgespeeld. Vrachtwagenconstructeur én bouwvoertuigenspecialist MAN heeft dit goed begrepen met de commercialisatie van de MAN Agrar en mikt nu ook ten volle op de agrosector.

Na de statische voorstelling tijdens de beurs zelf zal de MAN Agrar eveneens worden ingezet voor demonstraties tijdens DemoForest, dat van 28 tot 29 juli loopt in Bertrix.

%d bloggers liken dit: