Maaidorsers afstellen via smartphone bij John Deere

Het afstellen en optimaliseren van John Deere maaidorsers is er net gemakkelijker op geworden. De nieuwe GoHarvest app is nu te downloaden voor zowel Android als iOS smartphones.

Volgend op de lancering van de JDLink mobiele applicatie vorig jaar, laat deze nieuwe app de chauffeurs van John Deere maaidorsers toe hun machine optimaal af te stellen. Ook hebben ze via de app toegang tot de aanbevolen instellingen van John Deere zelf.
Behalve de gewone afstellingen laat de app de gebruikers toe zich te focussen op bepaalde onderdelen van de maaidorsers om daar eventuele verliezen te evalueren.

De gebruiker kan kiezen tussen de verschillende maaidorser-modellen (W, T of S-serie) en het gewas-type. GoHarvest stelt dan de start-instellingen voor zowel in de cabine als rondom te machine, en dit via een aantal simpele menu’s, tips en Yes/No-vragen. De instellingen zijn daarbij geïllustreerd met duidelijke foto’s en diagrammen.

De app heeft ook een notitie-sectie, help-pagina’s en een link naar de online dealer locator van de fabrikant. GoHarvest kan ook tijdens het oogsten gebruikt worden om instellingen op te slaan bij veranderende oogstomstandigheden.

GoHarvest is verkrijgbaar in 7 talen (Engels, Frans, Duits, Italiaans, Portugees, Russisch en Spaans) in de Apple Store en via Google Play.

%d bloggers liken dit: