Luxxum, de nieuwe trekkerserie van Case IH

Case IH brengt een nieuwe trekkerserie op de markt, de Luxxum. De nieuwe serie bestaat uit drie modellen, met een nominaal vermogen van 99, 107 en 117 pk, een geautomatiseerde 32 x 32 transmissie en een omkeerschakeling met drie agressiviteitsinstellingen.

De FPT Industrial motoren met de gepatenteerde uitlaatgasnabehandeling ‘Hi-eSCR only’ voldoen aan de fase IV emissienorm. Deze norm wordt bereikt zonder DPF en met slechts maximaal 10% uitlaatgas-recirculatie. Als optie is voor de Luxxum een nieuwe geveerde vooras leverbaar. Het hydraulische systeem levert hoge prestaties dankzij de 80 l CCLS-pomp. Bovendien is naar wens een Power Beyond-aansluiting leverbaar. De tanks voor de brandstof en ureum hebben een inhoud van respectievelijk 150 en 14 liter.

De eendelige voorruit en het high-visibility dak geven ook bij werkzaamheden met de voorlader onbeperkt zicht op het werkgebied. Dankzij de nieuwe voorasvering en de herziene transmissie met Powershuttle is de Luxxum ergonomisch in gebruik tijdens voorladerwerkzaamheden. De transmissie kan ook van op de voorlader-joystick geschakeld worden.

Op basis van opmerkingen en feedback van klanten uit de hele wereld is het beproefde bedieningsconcept met de Multicontroller-armleuning nog verder ontwikkeld en geoptimaliseerd voor de praktische vereisten die het dagelijkse gebruik oplegt. Het resultaat is dat de afzonderlijke bedieningselementen zijn samengebracht in een eenvoudig, intuïtief te begrijpen en te gebruiken systeem waardoor ook nieuwe bestuurders onmiddellijk efficiënt en stressvrij met de Luxxum kunnen werken.

Bewaren

%d bloggers liken dit: