Met De Loonwerker naar Canada

12-daagse volledig verzorgde reis (aanvulling Alaska mogelijk)

16 t/m 27 juni 2018 Canada

Tijdens de rondreis door Alberta en Saskatchewan bezoekt u:

  • Diverse landbouwbedrijven (o.a. melkvee, akkerbouw, bisons)
  • De mechanisatiebeurs Farm Progress Show
  • Een Hutterite kolonie
  • De indrukwekkende natuurparken Banff, Jasper
  • SeedMaster, die met DOT een agro-robot hebben ontwikkeld die alle veldwerkzaamheden, van zaaien tot gewasbescherming kan uitvoeren

Het is mogelijk om de reis te verlengen met een rondreis door Alaska van 26 juni t/m 2 juli. Geniet van de ongerepte natuur tijdens de vele excursies naar o.a. Denali National Park, walvissen spotten in de Kenai Fjorden, treinreis, hondenfarm etc..

Meer informatie en een uitgebreid programma vindt u hier.

Algemene informatie en boeking 

Voor deze reis heeft u een geldig paspoort/reispas nodig. Er zijn geen inentingen noodzakelijk. De Canada reis is volledig verzorgd en inclusief alle maaltijden (behalve op de luchthavens, en lunches op 20, 24 en 25 juni), excursies, vervoer, vluchten, luchthavenbelastingen, overnachtingen, entreegelden. De reisleiding zorgt voor de vertaling zodat u niets hoeft te missen. De prijs voor de Canadareis bedraagt € 3495 per persoon op basis van een (gedeelde) 2-persoonskamer. Toeslag voor een eigen kamer € 540.

In Alaska zijn de genoemde excursies en vlucht Calgary – Anchorage inclusief. De meeste maaltijden zijn exclusief. We reizen met een kleine groep waardoor het prettiger is ter plekke gezamenlijk een restaurantje op te zoeken. Overnachtingen zijn in lodges en hotels. Tijdens de boottocht, safari in Denali is een lunchpakket inbegrepen. De prijs van de verlengingsreis naar Alaska bedraagt € 2750 per persoon. Er zijn 8 plaatsen beschikbaar.

U kunt zich telefonisch aanmelden van maandag t/m zaterdag 10 – 21 uur tel +31 (0) 53 461 61 15 of mail boeken@trekkerreizen.nl o.v.v. naam Canada/Alaska

Er zijn een beperkt aantal plaatsen voor deze reis beschikbaar

%d bloggers liken dit: