Lemken lanceert online infoplatform “Leonis”

Uitgebreide service is voor Lemken van meet af aan een van de sterke punten. Om deze service uit te breiden, biedt de fabrikant wereldwijd het online informatieportal Leonis aan. Op de homepage van deze portal vinden klanten handleidingen, onderdelenlijsten, foto’s, films en brochures die kunnen gedownload worden. Hiervoor worden allerlei keuzemogelijkheden en zoekfuncties aangeboden.

Nieuw is de informatierubriek voor de dealers: door in te loggen op de dealerportal van Lemken hebben verkooppartners nu ook toegang tot montage- en servicehandleidingen, werktuigkaarten, nieuwsbrieven over technische ontwikkelingen en trainingsdocumenten.

Omdat dealers nu zelf onderzoek kunnen doen en aftersales-documentatie kunnen downloaden, hebben ze altijd de beschikking over de nieuwste informatie. Servicevragen kunnen ze met behulp van de zoekfunctie oplossen, bijvoorbeeld door een foutcode in te voeren. Daarbij wordt meer gedetailleerde informatie getoond, zodat de dealer het probleem snel kan lokaliseren, kaderen en oplossen. Binnenkort volgen er nog meer ondersteunende systemen.

Leonis is in het Duits, Engels, Frans en Russisch beschikbaar

%d bloggers liken dit: