LEMKEN bouwt nieuwe vestiging in Frankrijk

Al vanaf 1990 is Lemken actief op de Franse markt. Met een omzetaandeel van 14% is Frankrijk de grootste buitenlandse afnemer van Lemken. Reden genoeg voor een representatief verkoopkantoor dat Lemken wil bouwen in de plaats Boigny-sur-Bionne, vlakbij Orléans.

Om de voltooiing van de ruwbouw eind april te vieren werd er pannenbier geschonken, een voor de Fransen tamelijk onbekende traditie. Nicola Lemken had de eer de gasten, waaronder ambtenaren, de plaatselijke pers en deelnemers aan de bouw, welkom te heten en hen over het nieuwbouwproject te vertellen. Op het ruim vier hectare grote bedrijfsterrein wordt op meer dan 4000 m² aan bouwoppervlak gebouwd. Een bijzonder onderdeel van deze nieuwe vestiging van het bedrijf is het ruim opgezette AgroForum, waarin op 1400 m2 het Lemken productprogramma kan worden gepresenteerd. Daar komen de trainingsruimten bij, plus een 400 m2 grote opslaghal. Ook het team van de After Sales, dat wordt geleid door Jean-Christophe Regnier, wordt in de toekomst verwend met een opslagruimte van 1000 m2 met een servicewerkplaats.

Met deze investering van 4,5 miljoen euro legt Lemken het fundament voor verdere uitbreiding van zijn marktpositie in Frankrijk. De 43 medewerkers zullen in oktober de nieuwe ruimtes betrekken.

%d bloggers liken dit: