Kverneland Turbo T i-Tiller , de smart farming cultivator

Tijdens SIMA 2019 introduceerde Kverneland de Turbo i-Tiller, de intelligente cultivator met Smart Farming technologie. De Kverneland Turbo T i-Tiller is ontworpen om de beste werkkwaliteit te leveren met de hoogste output, terwijl de laagste operationele kosten worden gegarandeerd.

Daarom worden de werkdiepte- en egalisatie instellingen direct vanuit de trekkercabine door de Isobus-terminal geregeld. Bovendien is de diepte-instelling gekoppeld aan de On-The-Go Dynamic Traction Control om brandstof te besparen. Een automatische overbelastingsbeveiliging, Auto-Protect genaamd, beschermt het frame van de machine.

De werkdiepte van de cultivator en de hoogte van de egalisatie-apparatuur kunnen eenvoudig worden ingesteld door een druk op de knop op de terminal. Afhankelijk van de bodemgesteldheid kan de diepte aan de voor-/achterkant op elk moment en tijdens het rijden worden aangepast.

De On-The-Go Dynamic Traction Control brengt het gewicht van de voorwielen over op de trekkerkoppeling om meer grip en tractie te geven aan de trekker. In heuvelachtige omstandigheden wordt de druk voortdurend aangepast om altijd de geselecteerde werkdiepte te handhaven. Het overbelasting beveiligingssysteem Auto-Protect reageert op obstakels of zijdelingse krachten (rechts/links of beide samen). De Smart Systems Dynamic Traction Control en Auto-Depth helpen de gebruiker om de Turbo T i-Tiller met geoptimaliseerde snelheid en afstelling te sturen. Aanvullende informatie zoals uur- en ha-teller kan ook worden gebruikt voor de gebruikersdocumentatie.

%d bloggers liken dit: