Kuiken N.V. importeur Arjes shredders

Het nieuwe jaar betekende voor Kuiken N.V. de start van het importeurschap voor shredders van het Duitse merk Arjes voor de Nederlandse markt. De Arjes shredders zijn een welkome aanvulling en passen uitstekend bij het portfolio van Kuiken N.V.

De officiële ondertekening van het samenwerkingscontract door CEO Rob van Hove van Kuiken N.V. en Thomas Hayn, Managing Director van Arjes GmbH, vond eind december plaats.

Het importeurschap van Arjes past volgens Rob van Hove uitstekend binnen de strategie om de eigen marktpositie uit te breiden met aanvullende producten. “Daarmee bieden we onze klanten een nog ruimere keuze die past binnen hun productieproces. Kuiken en Arjes hebben veel met elkaar gemeen: Arjes biedt net als Kuiken kwalitatief hoogwaardige en innovatieve machines in combinatie met een goede service en custom made oplossingen voor de klanten, gecombineerd met een goede prijs-kwaliteitverhouding.”

Arjes oprichter Norbert Hammel heeft decennialange ervaring binnen het recyclingsegment. Met zijn talentvolle team heeft hij shredders ontwikkeld die een hoge productiecapaciteit aan kunnen en ongeacht het soort materiaal – van groenafval tot auto’s – geschikt zijn om te verkleinen tot een juiste maat eindproduct. De shredders van Arjes worden wereldwijd verkocht en zijn uitgerust met geavanceerde, zuinige en sterke Volvo motoren of elektrische aandrijving.SIZED_PERSBERICHT KUIKEN NV - Kuiken NV importeur Arjes shredders (100215) - foto 2-

“Komend voorjaar krijgen we een demomachine van Arjes binnen bij Kuiken in Emmeloord en starten we met de vervolgopleidingen van onze technische medewerkers”, legt Herman Ridderikhof, Businessline Manager voor Arjes machines, uit. “Met de ondersteuning van deze speciaal opgeleide technische en service medewerkers borgen we een snelle en kwalitatief hoogwaardige service, zoals men van Kuiken gewend is. De machine gaat het land in, zodat we bij klanten en belangstellende bedrijven de vele mogelijkheden en toepassingen van de machine kunnen demonstreren.”

%d bloggers liken dit: