Kuhn Grassmaster, themawebsite rond kwaliteitsvol ruwvoer

Om de productiekost zo laag mogelijk te houden, streeft elke veehouderij ernaar om bij het oogsten de volle voedingswaarde van de gewassen te behouden, om op die manier minder concentraten te moeten gebruiken.

KUHN deelt deze mening met de veehouders en loonwerkers.  De productontwikkelaars bij KUHN stellen alles in het werk om dit doel te bereiken en maken daarbij gebruik van nieuwe technologieën, materialen en knowhow.
De opgebouwde expertise op het vlak van het oogsten van kwaliteitsvol voer, wil KUHN graag delen met de landbouwers en dit via de lancering van het concept KUHN GRASSMASTER dat voor het eerst werd voorgesteld in Parijs tijdens de SIMA 2015.
De bestaansreden van KUHN GRASSMASTER is de volgende : het bekomen van voer dat zo min mogelijk onzuiverheden bevat, dat de hoogst mogelijke energie- en voedingswaarde heeft en dat smaakvol is voor de veestapel.
Ter ondersteuning hiervan, lanceert KUHN de nieuwe thema-website GRASSMASTER. Deze miniwebsite is beschikbaar in het Engels, het Duits en het Frans. KUHN-specialisten geven er tips en raad voor het oogsten van de volle voedingswaarde van het gras. U vindt er ook een gedetailleerde uitleg over de sterke punten van de KUHN-machines en hun gebruik dat erop gericht is om de kwaliteit van het voer te behouden.

 

%d bloggers liken dit: