Krone Big M met klepelmaaiers

Voor de Big M 450 biedt Krone nu ook een alternatieve variant aan met klepelmaaiers. Samen met de Nederlandse specialisten van Van Wamel B.V. werd het mulchpakket ,,Perfect TriGant” ontwikkeld.

De drie TriGant-mulcheenheden zijn exact op de Big M 450 afgestemd en kunnen eenvoudig en snel aan de zelfrijdende maaier worden gekoppeld. Zo wordt de frontmulcher met snelkoppelingen opgepakt, de zijmulchers worden met de DuoGrip-zwaartepuntophanging gedragen en volgt optimaal de bodemcontouren. De Big M 450 heeft met de klepelmaaiers een werkbreedte van 9,2 meter (frontmulcher 3,13 m, zijmulchers elk 3,20 m).

Op basis van de positionering van de mulcheenheden in front- en zijaanbouw blijft de overlapping van frontmulcher en zijmulchers ook in bochten constant. Dit garandeert dat de machine zelfs bij de scherpste bochten zonder strepen te laten staan werkt. Bovendien maakt de hoge wendbaarheid van de Big M 450 ook op de kopakker directe aansluiting mogelijk zonder te hoeven steken. Een ander belangrijk pluspunt is de transportbreedte van de Big M 450 inclusief TriGant-mulcherpakket: 3,29 m, hiermee kan de machine na minimale ombouw (waarschuwingsborden, breedteverlichting etc.) probleemloos over de straat rijden.

%d bloggers liken dit: