Kellands Agribuggy voortaan onder McConnel

De Kellands Agribuggy, geïmporteerd door Pool Agri, komt voortaan uit in de McConnel kleuren. De eerste machine is te bezichtigen op de stand van Pool Agri op Agritechnica.

Het Engelse McConnel, onderdeel van de beursgenoteerde Amerikaanse multinational Alamo Group, zet haar ambities voor verdere uitbreiding van het programma akkerbouw- en graslandverzorgingsmachines kracht bij door de introductie van de McConnel Agribuggy A280 zelfrijdende veldspuit. Hiermee krijgen (toekomstige) gebruikers van de Agribuggy niet alleen toegang tot het uitgebreide dealer- en servicenetwerk van McConnel, maar ook tot extra engineeringscapaciteit en nog beter op hun specifieke situatie afgestemde uitvoeringen en opties. Voortaan is geel de nieuwe kleur van deze professionele zelfrijdende veldspuiten!

Vanzelfsprekend blijft McConnel de unieke eigenschappen van de Agribuggy koesteren. De McConnel Agribuggy blijft trouw aan zijn lage gewicht, wendbaarheid, ongeëvenaarde mechanische tractie en de door gebruikers zo gewaardeerde bouwkwaliteit en betrouwbaarheid. Bovendien krijgt de Agribuggy toegang tot modern geoutilleerde productiefaciliteiten en efficiënte inkoopkanalen. De verwachting is dat dit op korte termijn positief uitwerkt op het aantal beschikbare uitvoeringen en opties zoals spuitboombreedtes, spoorbreedtes en het maximum aantal secties. Hiermee wordt de Agribuggy nog beter inpasbaar in de meest uiteenlopende bedrijfssituaties.

Behalve de nieuwe merknaam en de nieuwe kleurstelling verloochent de McConnel Agribuggy zijn afkomst en historie allerminst. Oorspronkelijk ontwikkeld in 1986 door het Engelse Kellands Agricultural Ltd. – evenals McConnel Ltd. onderdeel van de Alamo Group – kan de Agribuggy bouwen op ruim 30 jaar ervaring. Wilt u de McConnel Agribuggy met eigen ogen aanschouwen? Dat kan! McConnel importeur Pool Agri heeft de beschikking over de állereerste McConnel Agribuggy die van de band rolde. Neem voor een exclusieve eerste blik contact op met Pool Agri of bezoek de Pool Agri stand op de Agritechnica (hal 13 stand B64) waar de McConnel Agribuggy voor het eerst op het Europese vasteland tentoon zal worden gesteld.

%d bloggers liken dit: